El Parc del Camí Comtal, confirmado

Como adelanté la semana pasada, hoy se ha hecho oficial la adjudicación del proyecto de urbanización y construcción de las tres primeras fases del gran parque lineal de La Sagrera – Sant Martí – Sant Andreu. La empresa Barcelona Sagrera Alta Velocitat ha adjudicado hoy a la UTE formada por Alday Jover Arquitectos SLP / RCR Arquitectes SLP / West 8 la redacción del proyecto denominado El Parc del Camí Comtal.

La nota de prensa en la web de BSAV.

Adjudicat avui el concurs del projecte del parc

La UTE formada per ALDAY JOVER ARQUITECTOS SLP / RCR ARQUITECTES SLP / WEST 8 dissenyarà el parc de la Sagrera.

Barcelona Sagrera Alta Velocitat (BSAV) ha adjudicat avui a la UTE formada per Alday Jover Arquitectos SLP / RCR Arquitectes SLP / West 8 la redacció dels projectes d’urbanització i construcció de les tres primeres fases del parc lineal de la Sagrera-Sant Martí, a proposta de la Mesa de Contractació. El disseny presentat per aquest grup, denominat El Parc del Camí Comtal, va ser elegit per unanimitat del jurat creat per resoldre el concurs pel que havien estat seleccionades cinc propostes.

En la proposta guanyadora destaca la qualitat paisatgística dels espais públics mitjançant àgores (esplanades amb lleugeres ondulacions entre franges arbrades que funcionen com a pantalles amb els vials laterals) amb gran diversitat d’usos i activitats, nombrosos espais de trobada i una bona accessibilitat. Tampoc suposa cap dificultat constructiva per adequar-se a les càrregues previstes per a les lloses de cobertura ferroviària.

L’adjudicació es fa per un import de 1.228.800 € (més IVA) i el termini de realització dels treballs és de 14 mesos.

El gran parc del nord de la ciutat tindrà més de 38 ha i 4 km de longitud i es construirà sobre la plataforma que cobrirà l’estació i les infraestructures ferroviàries del projecte de la Sagrera que estan executant els integrants de BSAV: Ministeri de Foment, Adif, Renfe, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona.

Fuente: Barcelona Sagrera Alta Velocitat

Además, en la misma web se puede descargar el PDF de presentación del proyecto.

2 comentarios

Archivado bajo Información, Noticias

2 Respuestas a “El Parc del Camí Comtal, confirmado

  1. mmm a ver si lo dejan como en las fotos!! XD

  2. Hola Charlie…, ¡¡ya ves que cambio ante tu casa!!. A ver si todo el sufrimiento de ruido y polvo que has pasado, se ve recompensado. Ojala la crisis nos deje disfrutar de este proyecto.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s